Ці документи включають практичні рекомендації та аналітичні висновки, спрямовані на підвищення сталості, стійкості та відповідності харчової галузі України стандартам ЄС, повідомляють в Міністерство агрополітики.
Дорожня карта та Плани дій охоплюють ключові напрямки, такі як виробництво молочної продукції, фруктів і ягід, меду, зернових, м’яса птиці та яєць, рослинної олії та цукру, а також міжгалузеві аспекти, включаючи безпечність харчових продуктів і пакування.
Документи пропонують стратегію сталого відновлення, визначають основні можливості й виклики галузі та окреслюють конкретні кроки для модернізації й підвищення стійкості харчової промисловості України. Ініціатива спрямована на трансформацію викликів у нові можливості та створення конкурентоспроможного й екологічно стійкого сектору.
Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал. Там ще більше оперативної інформації!