Про це повідомила під час апаратної наради при міському голові начальниця відділу районного Шосткинського управління ГУ Держпродспоживслужби в Сумській області, Оксана Іщенко, пише Шостка-ньюз.
Зі слів пані Оксани, завтра спеціалісти Держпродспоживслужби завітають до сушерії, аби перевірити виконання всіх приписів про виявлені порушення санітарно-гігієнічних та санітарно-протиепідемічних правил у закладі громадського харчування:
“Зробити це можна тільки при повноцінній роботі підприємства. Вони нас завірили, що все виконали”.
Керівниця відділу районного Шосткинського управління ГУ Держпродспоживслужби звернулася до жителів громади відповідально ставитися до свого здоров’я, не купувати харчові продукти “з рук”, “землі”, у невстановлених місцях для торгівлі.
Як повідомила Оксана Іщенко, фахівці Держпродспоживслужби на цьому тижні почнуть перевірку агропромислового ринку щодо дотримання температурних режимів зберігання та якості харчових продуктів.
Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал. Там ще більше оперативної інформації!
У зв’язку з погіршенням якості води у р. Сейм, спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області були здійснені лабораторні дослідження...
16 серпня на адресу Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області надійшло повідомлення від Держекоінспекції у Сумській області про реєстрацію звернень...
Як інформує Головне управління Держпродспоживслужби в Сумській області, виявлено обіг фальсифікату масла солодковершкового «МАСЛО ДСТУ 4399:2005 73,5%» невідомого походження, з...
Від Сумського обласного центру контролю та профілактики хвороб надійшло повідомлення про три випадки захворювання на гострі кишкові інфекції. При епідрозслідуванні...
Такий висновок зробили спеціалісти Сумського обласного центру контролю та профілактики хвороб, провівши епідеміологічне дослідження....